Ιστολόγιο

Νέος τρόπος αποσύνδεσης των USB στα Windows 10

by 30fi on 09/04/2019 No comments

Αλλάζει ο τρόπος αποσύνδεσης των USB στα Windows 10 και έτσι η λειτουργία αποσύνδεσης μιας συσκευής αποθήκευσης USB ή ενός Thunderbolt, αλλάζει.

Εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, USB flash αλλά και συνδέσεις μεταφοράς δεδομένων USB που δημιουργούνται μεταξύ υπολογιστών και smartphones, πλέον αποσυνδέονται διαφορετικά.

Η αλλαγή έγινε με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Windows 10 (έκδοση 1809).

Μέχρι σήμερα, η προεπιλεγμένη πολιτική κατά την αποσύνδεση μιας συσκευής αποθήκευσης USB ήταν η ρύθμιση “Καλύτερη απόδοση”.

Ξεκινώντας από τα Windows 10 στην έκδοση 1809, η ρύθμιση έγινε “Γρήγορη κατάργηση”. Η διαφορά μεταξύ των δύο ήταν σημαντική.

Με τα Windows 10 v1809, η προεπιλεγμένη ρύθμιση μπορεί να γίνει “Γρήγορη κατάργηση” ή “Quick removal.” Πρόκειται για μια ρύθμιση που επιτρέπει σε όλες τις εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης να αποσυνδεθούν χωρίς να ακολουθήσουν τη διαδικασία “Safely Remove Hardware”.

Τι αλλάζει με τη ρύθμιση “Γρήγορη κατάργηση” ή “Quick removal”

Τα Windows 10 δε θα αποθηκεύουν πλέον δεδομένα στη μνήμη cache, κάτι που σημαίνει ότι τα δεδομένα που μεταφέρονται σε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την μεταφορά. Συνίσταται λοιπον να διατηρήσετε τη ρύθμιση για “Καλύτερη απόδοση”.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να αντικαταστήσουν την προεπιλεγμένη ρύθμιση σε “Γρήγορη κατάργηση” από την πολιτική της συσκευής που χρησιμοποιούν.

Περισσότερες πληροφορίες στο KB της Microsoft.

Περισσότερα νέα απο εμάς, εδώ.

Πηγή: https://iguru.gr/

30fiΝέος τρόπος αποσύνδεσης των USB στα Windows 10

Related Posts

Take a look at these posts

Join the conversation