Ανάπτυξη εφαρμογών

Όποιες κι αν είναι οι επιθυμίες σας, μη διστάσετε να μας τις εμπιστευτείτε: Μπορούμε από κοινού να οικοδομήσουμε λογισμικό όπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ονειρευτήκατε.

Software diagram

supportΤο θαύμα της πληροφορικής και της τεχνολογίας συνίσταται κυρίως στο γεγονός ότι σήμερα εξυπηρετούνται ανάγκες κι επιθυμίες των ανθρώπων που μερικές δεκαετίες πριν δεν τολμούσαμε ούτε να φανταστούμε, και μάλιστα με πρωτοφανή ταχύτητα και ποιότητα: επικοινωνία, πολυμέσα, τέχνη, σχεδίαση, τυπογραφία, ψυχαγωγία, συναλλαγές, όλες σχεδόν οι ανθρώπινες δραστηριότητες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ψηφιακών συσκευών όπως PC (προσωπικοί υπολογιστές), tablets, κινητά, συστήματα αυτοματισμού, “έξυπνες συσκευές” κ.λπ.

Στην καρδιά όλων αυτών των μαγικών μηχανών, βρίσκεται το λογισμικό (software), τα προγράμματα δηλαδή, που τους δίνουν υπόσταση, πνοή και χρηστικότητα (τις δυνατότητες που περιγράψαμε πιο πάνω). Οι εφαρμογές (applications)  είναι μια κατηγορία τέτοιων προγραμμάτων που το χαρακτηριστικό τους είναι το γεγονός ότι ικανοποιούν καθημερινές μας ανάγκες. Τέτοιες “εφαρμογές” είναι οι ιστοσελίδες, οι σουίτες γραφείου, τα εμπορικά προγράμματα (ERP), τα προγράμματα λογιστικής, τα προγράμματα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) και πλήθος άλλων.

Στο συγκεκριμένο topic, αναφερόμαστε σε επιτραπέζιες (desktop) εφαρμογές για MS Windows.

Κατηγορίες εφαρμογών

  • Εφαρμογές για τον επαγγελματία: Όποιο κι αν είναι το επάγγελμα σας, η 30fi μπορεί να σας βοηθήσει να το μηχανογραφήσετε στην έκταση και στο στο βάθος που σας είναι επιθυμητό. Είτε είστε καταστηματάρχης είτε ελεύθερος επαγγελματίας, γιατρός, αρχιτέκτονας, μηχανικός,  υδραυλικός, κάτοχος μπουτίκ, υποδηματοποιείου, ζαχαροπλαστείου, οτιδήποτε, μπορείτε απλά να μας περιγράψετε ποιους αυτοματισμούς χρειάζεστε και πως τους φαντάζεστε, κι εμείς θα υλοποιήσουμε ότι ακριβώς έχετε κατά νου (αρκεί να είναι τεχνικώς υλοποιήσιμο).
  • Εφαρμογές για την επιχείρηση σας: Μισθοδοσία, διαχείριση αποθήκης, πωλήσεις, αγορές, προμήθειες, προϋπολογισμοί, γραμματεία, διαχείριση έργων, πελάτες, CRM, σχέσεις με πελάτες / προμηθευτές, οργάνωση λογιστηρίου, διαχείριση πόρων, data warehouse, παρουσιάσεις, πολυμέσα, λογισμικό διανομής (delivery), διαχείριση μεταφορών, κάθε είδους βάση δεδομένων σε κάθε εύρος δικτύου (από τοπικό έως enterprise). Γενικά, εδώ περιλαβάνεται οτιδήποτε μπορεί να εντάσσεται στο λεγόμενο Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης (Management Information System – MIS) της εταιρείας σας, χωρίς ίχνος περιορισμού (αρκεί, βέβαια, να υπάρχει η τεχνολογία για την υλοποίηση του).
  • Εξειδικευμένες εφαρμογές για σύνθετες μονάδες όπως ξενοδοχεία, τουριστικά συγκροτήματα, κρατήσεις, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα, εκπαιδευτήρια κάθε τύπου, οργανισμοί μεταφορών, οργανισμοί δημοσίου, πολυκαταστήματα, Μ.Κ.Ο., εκδοτικοί οργανισμοί, εφημερίδες, εφοπλιστικά γραφεία, βιομηχανικές μονάδες, πλοία κ.α.
  • Εφαρμογές για τον επιστήμονα / μηχανικό: Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει παραδοσιακά λογισμικό που εκτελεί πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς σε έναν ευρύτατο τομέα εφαρμογών, από την αστρονομία και τα μαθηματικά μέχρι τη γεννετική και τη μοριακή βιολογία. Επιπρόσθετα, εντάσσονται εδώ εξειδικευμένες εφαρμογές σχεδίασης (CAD), λογισμικό για τη διαχείριση σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας (τομογράφοι, γ-κάμερες κ.λ.π.), λογισμικό ανάλυσης και προσομοίωσης κ.α.
  • Εφαρμογές εκπαιδευτικού χαρακτήρα για μαθητές – σπουδαστές – φοιτητές: Σε αυτή την ενότητα καταλέγεται ένα ευρύτατο φάσμα προγραμμάτων παιδευτικού / βοηθητικού χαρακτήρα που καλύπτει όλα τα στάδια, από το προνήπιο μέχρι τον απαιτητικό σπουδαστή ΑΕΙ / ΤΕΙ, σε κάθε γνωσιακό τομέα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
software applications devider

Σε όλες τις περιπτώσεις παραγγελίας λογισμικού σε αυτή την κατηγορία, το κόστος καθώς και το χρονικό πλάνο ανάπτυξης της εφαρμογής καθορίζονται με ειδική συμφωνία με τον πελάτη.

Σας ικανοποίησαν όσα είδατε; Εκδηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας εδώ!

30fiΑνάπτυξη εφαρμογών