Ιστολόγιο

Τι διαθέτει το Office 2019 Pro Plus

by 30fi on 15/10/2018 No comments

Το νέο Office 2019 Pro Plus διαθέτει όλα τα κλασικά εργαλεία όπως Word, Excel, PowerPoint αλλά και τα Publisher 2019, Access 2019, Project 2019 και Visio 2019, δίνοντας στους χρήστες όλα τα απαραίτητα εφόδια μιας σουίτας.

Οι κυριότερες αλλαγές στο Office 2019 Pro Plus

Κάθε νέα έκδοση συνοδεύεται και από νέα χαρακτηριστικά, με το PowerPoint να ενσωματώνει τα εργαλεία Morph και Zoom. Αυτά προσδίδουν έναν πιο κινηματογραφικό “αέρα” στις παρουσιάσεις των χρηστών.

Το Excel έχει αναβαθμιστεί και αυτό με τη σειρά του, ενσωματώνοντας νέες λειτουργίες για ανάλυση δεδομένων. Περιέχει νέες συναρτήσεις και διαγράμματα καθώς και βελτιώσεις στο PowerPivot, εφοδιάζοντας τους χρήστες με νέες δυνατότητες.

Οι βελτιώσεις στο Word 2019 και στο Outlook 2019 επικεντρώνονται στην ουσία μιας και το μενού Learning Tools διαθέτει τα εργαλεία Read Aloud και Text Spacing τα οποία βοηθούν στο να γίνει η επεξεργασία των περιεχομένων πιο εύκολη. Το Focus Mode βοηθάει στο να επικεντρώνεται ο χρήστης στο αρχείο που προβάλλει και επεξεργάζεται σε Full Screen view, ενώ το Focused Inbox για το Outlook 2019 διαχωρίζει τα email που είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που ο χρήστης επιλέγει να προβάλλονται με προτεραιότητα.

Επιπλέον, η Microsoft έχει επιτυχώς αναβαθμίσει τα επίπεδα ασφάλειας. Η λειτουργία Click-to-Run εξυπηρετεί την ασφάλεια των εφαρμογών και των αναβαθμίσεων που θα λαμβάνουν οι χρήστες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η δε εγκατάσταση των εφαρμογών θα γίνεται πλέον πιο άμεσα.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σουίτες εφαρμογών γραφείου. Δυστυχώς όμως, η τρέχουσα τιμή του είναι αρκετά υψηλή.

Πηγή: Techblog.gr

30fiΤι διαθέτει το Office 2019 Pro Plus

Related Posts

Take a look at these posts

Join the conversation